TEKİRDAĞ / ERGENE - Marmaracık Ortaokulu

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 'Her Kitap Bir Dünya' projesi kapsamında Kasım ayı için seçilmiş olan yazarımız Oğuz ATAY ' ın 'Tehlikeli Oyunlar' adlı kitabı okulumuz idarecileri ve öğretmenleri tarafından okunmuştur.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Gürcan AYVAZ 'ın başkanlığında ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın İsmail APAYDIN , İl Proje Koordinatörü Ahmet YERLİKAYA ve okulumuz öğretmenlerinin katılımlarıyla Kasım ayı değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Katılımlarından dolayı il , ilçe yöneticilerimize ve emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.

Kas

Öğrenci velilerimizden gerekli izin formları alındıktan sonra okul müdür yardımcısı ve bir öğretmen arkadaşımızın rehberliğinde öğrenciler servis ile ilçe kütüphanesine götürüldü. Kütüphane gezildi ve kitap okuma saati yapıldı.

Kas

Her Kitap Bir Dünya Projemizde bu hafta yazarımız Oğuz ATAY 'ın Tehlikeli Oyunlar kitabını okuyoruz. Okul müdürümüz Erdal ŞİMŞEK 'in koordinesinde 28 Kasım Salı günü 13.30'da icra edilecek il değerlendirme komisyonu öncesi öğretmenlerimizle birlikte fikir alışverişinde bulunuldu.

Kas

Her Kitap Bir Dünya Projemizde Kasım ayı faaliyetlerimizde tüm öğretmenlerimizle yazarımız Oğuz ATAY 'ın Tehlikeli Oyunlar kitabını okuyoruz.Kitabı severek okuyan öğretmenlerimiz öğrencilerimizinde kitabı tanıması , yazarımız hakkında bilgi sahibi olmaları adına pano çalışması yaptı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

10 KASIM ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ

Kas

Her Kitap Bir Dünya Projemizde Kasım ayı etkinliğimiz olan yazarımız Oğuz ATAY 'ın Tehlikeli Oyunlar kitabını her öğretmenimiz temin etti ve okumalarımız başladı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sayın Kaymakamımızın öncülüğünü yaptığı Ergene Okuyor projesi kapsamında tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katkısıyla devam ettiriyoruz.Her öğrencimiz ailesiye birlikte biraraya gelerek Ergene  Okuyor projemize desteklerini veriyor. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Her Kitap Bir Dünya kitap okuma etkinliği kapsamında öğretmenlerimiz okuduğu kitapla ilgili etkinlik yaparak öğrencilerimizi bilgilendirdik.

Kas

Sayın Kaymakamımızın önderliğinde başlattığımız Ergene Okuyor projesi kapsamında Marmaracık Ortaokulu olarak tüm birimlerimizi aktif hale getirdik bu kapsamdada öğrencilerimizin okumaya devamlılığını sağlamak için Ergene İlçe Halk Kütüphanesini zyaret ederek kütüphane işleyişi hakkında bilgi edindik ve öğrencilerimizi kütüphaneye okuyucu olarak kaydolmasını sağladık.Okulumuz için faydalı olması dileğiyle.

Ekm

Okulumuzun tekbis bilgi sistemi kapsamında dışarıdan görüntüsüdür.

Ekm

29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. İşte bu değer, bizleri milli bir devletin onurlu şekilde, özgürce düşünebilen, eşit hakları olan birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir.

Bizlere düşen görev ise ilelebet payidar kalacak olan Cumhuriyeti en güzel şekilde korumak ve yaşatmaktır.

Cumhuriyetimizin 100. Kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz bahçesinde bulunan yavru kedilere mama ve su kapları alınarak yavru kediler için uygun olan mama verilmiştir. Soğuktan korunmaları amacıyla öğrenciler ahşap bir kutu yaparak yavru kedilerin barınma alanını oluşturmuşlardır.

Ekm

Bağımsızlığın, özgürlüğün ve parlak bir geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitimden geçer. Önceliğimiz eğitim
Marmaracık Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya gelen Kaymakamımız Kadir Duman, idareci ve öğretmenlerimizle, öğrencilerimizin eğitim durumu ve okulun eksiklikleri ile ilgili bilgi alarak, sohbet etti. Öğrencilerimizin basket maçı davetine icabet etti. Kaymakamımız, Ergene Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğine katılarak bir yandan eğitim alanlarının eksikliklerini tamamlamak için çabalayacaklarını bir yandanda Ergene'de eğitimin kalitesini arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.