TEKİRDAĞ / ERGENE - Marmaracık Ortaokulu

Deprem tatbikatımızdan önce tüm sınıflarımızda Afet Farkındalık eğitimi verdik.

Şbt

Çevremi Koruyorum Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projemizde şubat ayı etkinliklerimiz yapılarak ilgili pano hazırlandı.Etkinliklere katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Eğitimde iyi örnekler projemizde şubat ayı etkinliğimiz akran temelli matematik öğretimi yaptık.Katkı sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

8A ve 8B Sınıfı Öğrencilerimizle LGS sınav denemeleri ve sonuçları ,gitmek istedikleri liseler ,sınava neden girmeliyim ,sınavsız gidebileceğim liseler ve sınavla ilgili merak ettiklerim hakkında Okul Müdürümüz Erdal ŞİMŞEK ve Rehberlik Öğretmenimiz Enes Çolpa 'nın katılımıyla  rehberlik çalışması gerçekleştiridi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı panomuz.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İstiklal Marşımızı en güzel okuma yarışması seçmelerini okulumuzda gerçekleştirdik.Katılım sağlayan öğrencilerimize ve katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2.Dönem başı Öğretmenler Kurulu toplantısı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

6 Şubat depreminde vefat eden vatandaşlarımızı anmak için 06.02.2024 tarihinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.Vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah (c.c) rahmet diliyoruz.

Ock

Karne günü heyecanımız.Okul Müdürümüz Erdal ŞİMŞEK 'in katılımıyla öğrencilerimize karnelerini verdik Öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk.Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Ock

Verem Hastalığı farkındalığı oluşturmak adına Rehber Öğretmenimiz tüm sınıflarımızda eğitim vermiştir.Gayretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda son hafta etkinlikleri kapsamında kermes düzenlenmesine katkı sunan tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkürler.

Ock

Okula kayıtlı öğrenciler arasında sabahları sürekli geç kalma davranışı gösteren öğrencilere düzenli okula devam sağlayan ve evleri yakın olan öğrenciler arkadaş olarak belirlenir. Düzenli gelen öğrenci devamsızlık yapan öğrencinin evine okul saati gelmeden gelerek onu okula gitmek için çağırır. Beraber bu sayede geç kalma davranışında azalmalar görülebilir.

Ock

"Ay Yıldızımız Çok Yakında Uzayda!" videosu tüm sınıflarımızda izlenmiş olup öğrencilerimiz başarıya teşvik edilmiş ufuklarını daha ileriye taşımaları sağlanmıştır.